Před týdnem proběhla na ranči 13 akce plná krásných koní. Stallion Show pořádaná jako předvedení hřebců amerických plemen, kteří jsou dostupní v letošním roce k připouštění, rozhodně měla co nabídnout.

Stallion show na Ranch13: První přehlídka plemeníků amerických nezklamala. Zjistěte víc na blogu horseboook

Angelika Dobešova a Puregold Master I Foto Ranch13

Jako první přišlo předvedení hřebců na ruce, kde bylo vidět, jak každý z hřebců reaguje na prostředí, na svého vodiče i na potlesk z tribun. Dále následovalo předvedení pod sedlem, většina jezdců si vybrala pro své svěřence reiningovou úlohu, či ranch working.

Veliký aplaus sklidil Puregold Master s jezdkyní Engi Dobešovou, která zajela reiningové prvky bez uždění. Diváci také tleskali krásnému výkonu cuttingu bez udidla hřebce My Blue Spirit v sedle s Milanem Klimčíkem. Nejkrásnějším hřebcem dle návštěvníků se pak zaslouženě stal BC Mobstar.

Pohodový den pod taktovkou lidí z ranče 13 a s komentáři Zuzany Ridoško zakončila tombola s výhrami potřeb pro koně, ale také s výhrami připouštění různými hřebci.

Ranch 13 je krásné místo nejen pro ty, kteří chtějí vidět koně amerických plemen v akci, ale také pro ty, kteří chtějí zažít americký rančovní styl u nás.

Pokud byste rádi navštívili podobnou show hřebců amerických plemen i u nás, zavítejte o víkendu 30. 3. na Galloway ranch v Roupově, kde se další taková show koná. Nebudete litovat.

Váš tým horseboook